F.A.Q.

Met de onderstaande lijst van vragen proberen wij zoveel mogelijk van de meest voorkomende vragen te beantwoorden.

Wat zijn swingers?

Er is geen goede vertaling voor het Amerikaanse woord 'swinging'. Swinging betekent vrijblijvende, georganiseerde, recreatieve seksuele en sociale contacten met andere stellen. De begrippen swingen en swingers zijn inmiddels volledig ingeburgerd in onze Nederlandse taal.

Swingen is helemaal NIET vreemdgaan! Het is een activiteit tussen mensen waar beide partners aan deelnemen. Eigenlijk is het delen van je sociale en seksuele leven, hetgeen je normaal met je partner beleeft, maar dan samen met anderen.

Swingers zijn gewone normale mensen zoals jij en ik, vaak avontuurlijker ingesteld, met de durf om te ondernemen, zijn emotioneel volwassen en hebben meestal met een uitstekende relatie met hun partner. Zij hebben een makkelijke, positieve blik op het leven, respecteren anderen en staan ook open voor de mening van een ander.

Vaak wordt swingen ervaren als een oplossing voor de problemen van zeer diep komende seksuele verlangens naar meer dan één partner.

Sommigen beginnen met swingen na ruim tien jaar huwelijk, anderen al in de eerste jaren van hun relatie. De meeste swingers zullen beamen dat deze levensstijl hun relatie versterkt en dat zij door relaties met anderen een rijker gevoelsleven hebben ontwikkeld. Ze leerden hun eigen seksualiteit en die van hun vaste partner veel beter kennen. De ervaring dat seks niet schaars is en niet verplichtend moet zijn, is vaak een bevrijding.

De meest swingers ervaren dat zij meer seksueel aantrekkelijker zijn dan zij eerst zelf dachten. Dat vooral vrouwen initiatief en beslissingen nemen wordt als positief ervaren!

Swingen kan bestaan uit enkel flirten en wat over en weer strelen, tot aan partnerruil en volledige seks in alle facetten, eventueel met 1 of meerdere partners.

Iedereen bepaalt zelf hoever hij/zij wil gaan met anderen; deze grenzen zijn meestal vooraf besproken met de partner.

Vrouwen, beschouw je zeker niet als een slet als je eens met iemand anders dan je vaste partner lekker stoom wil afblazen!

Waarom zou ik willen swingen?

Seks is een bron van intimiteit die gepaard gaat met genot en meestal beleefd word met je partner. Swingen geeft je een extra, alternatieve bron van inspiratie waardoor heel wat mensen gaan swingen.

Veel paren vinden alleen de gedachte al om bekeken te worden opwindend, anderen gaan een stapje verder. Veel vrouwen dromen er van om seks te hebben met een andere vrouw of om seks te hebben met meerdere mannen. Hiervoor is swingen een ideale oplossing. Men komt in contact met gelijkgestelde koppels, mannen en vrouwen zonder je partner achter zijn rug te bedriegen.

Er zijn nog veel meer redenen te bedenken om te gaan swingen, kortom het is verrijkend en spannend.

Waarom Club Eroxx verkiezen boven een andere club?

EROXX biedt 'topkwaliteit' op alle facetten van de club. Wij zijn er voor mensen die klasse op prijs stellen en hiervoor eerlijke en dynamische de prijs willen betalen.

EROXX is zeker voor mensen met minder swing ervaring een ideale omgeving. Je  voelt je sneller thuis in een grotere erotische club dan in een kleinere.in een grotere club heb je een breder publiek zodat jij zeker gelijkgestelde personen zal ontmoeten .Een extra voordeel is ook dat onze club volledig gelijkvloers is, daardoor hebben wij geen last dat de bovenverdiepingen onaangenaam warm worden. Ook zijn we daardoor rolstoelen vriendelijk .

In EROXX is er plaats voor alle vormen van erotisch uitgaan: zien en gezien worden, teasen en pleasen. Dit kan heel goed zonder seks of partnerruil, gewoon een erotisch, spannend avondje uit met je eigen partner. Dit alles zonder dwang of schuldgevoelens; alles kan maar niets moet!

Ook voor de doorwinterde swinger is er in EROXX plaats ten overvloede in de vele thema kamers.

Op voorhand afspraken maken met je partner?

Voordat je naar een swingersclub gaat, maak je toch best enkele afspraken met je partner om later niet voor vervelende verrassingen te komen staan.

Het is erg belangrijk om te weten wat je wel en niet wilt en dat moet je ook weten van je partner. Praat er dus openhartig over! Vraag jezelf af of jullie alleen willen kijken of dat je ook actief mee wilt doen. Zo ja, wat wil je en wat niet. Bespreek heel duidelijk welke handelingen je mag doen met een andere partner. Wees eerlijk tegenover jezelf en je partner.

Je spreekt best ook vooraf een soort code of signaal af zodat jij je partner kan waarschuwen als er iets voorvalt wat je (nog) niet wilt. Het belangrijkste is je te houden aan de gemaakte afspraken! Misschien is het even vervelend om te stoppen met iets dat je op dat moment erg leuk vindt, maar het is veel belangrijker voor je partner te weten dat hij of zij echt op je kan vertrouwen.

Spreek af dat je de eerste keer in een club alleen gaat kijken; dat neemt de meeste spanning en onzekerheid een beetje weg.

Is partnerruil of sex hebben verplicht?

Je amuseren, dat is verplicht!

Alles hangt af van jezelf. Als het “klikt” met een ander koppel kun je doorgaan maar bepaal steeds zelf hoever je wil gaan. Uitdagen, flirten of met je eigen partner de grenzen verleggen is voor een grootste deel van de paren het ultieme! Bedenk altijd: alles kan maar niets moet!

In een grote club als de onze is het veel gemakkelijker om je desgewenst wat afzijdig te houden en de kat wat uit de boom te kijken.

Kan ik mijn relatie redden door te gaan swingen?

Voor de meeste stellen is het een enorme stap. Het vertrouwen in elkaar wordt, zeker de eerste keer, zwaar op de proef gesteld. In een swingrelatie zal elk gevoel voor elkaar zich verdiepen. Een goede relatie zal nog beter worden, een slechte nog slechter! Ga dus nooit beginnen swingen om een niet goed lopende relatie te verbeteren of te redden.

Hoe moet ik gekleed gaan?

Bij het binnenkomen wordt er verwacht dat onze gasten netjes, klasse vol gekleed zijn.

Op zaterdag start de dresscode vanaf 22hr. Dit wil zeggen sexy lingerie, boxershort, clubwear, latex, lede, topless, naakt……

In een erotische club als de onze, raden we je aan om niet in gewoon alledaags ondergoed gekleed te zijn. Niet dat het niet mag, maar je zou opvallen in negatieve zin.

Het dragen van schoenen, ook bij je lingerieoutfit, is verplicht.

In onze kelder hebben we 245 lockers waar je je persoonlijke spullen kan bewaren en je kan omkleden. GSM is niet toegelaten in de club, deze kan je best in je locker bewaren, of in dringende gevallen afgeven aan de balie, zodat wij je dan kunnen verwittigen bij een eventuele oproep . Deze lockers zijn geen kluizen!!! Dus best al uw waardevolle spullen en geld in de auto laten, en niet onnodig opbergen in de locker. Trouwens, na het betalen van het entreegeld heb je geen geld meer nodig…..  

Handdoeken of wasgerief meebrengen?

Op verschillende plaatsen in de ero ruimtes en bij de douches zijn er voldoende handdoeken voorzien. Ook condooms zijn gratis ter beschikking in elke ero ruimte.

Moeten we reserveren of kunnen we zo langskomen?

Het aantal garderobe lockers bepaalt het aantal bezoekers. Eens alle lockers volgeboekt zijn kunnen er geen gasten meer toegelaten worden.

Maar wij beschikken over 245 lockers, zo kunnen wij 245 koppels ontvangen, dus in normale omstandigheden kan je gewoon langskomen zonder reservatie. 

Zit alles inbegrepen in de inkomprijs?

Eens je entreegeld betaald is, kan je je portefeuille opbergen in je locker !! In onze ALL-IN formule zit alles inbegrepen . Onbeperkt genieten van het zeer uitgebreide buffet met zijn diverse warme en koude gerechten ,alsook alle denkbare soorten A-label dranken. Champagne ,voor de echte liefhebbers, is te verkrijgen aan zeer democratische prijzen in de champagnebar.

Ook zijn condooms, handdoeken en het gebruik van al onze faciliteiten vanzelfsprekend in deze entreeprijs. 

U merkt het, wij bieden u een spannend en veelzijdig avondje uit aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Welke leeftijd hebben de meeste leden in de club?

18+, maar ook met een gezegende leeftijd kan je er nog super sexy uitzien!

Op zaterdag is er meestal een jonger publiek (25 tot 45 jaar); ook de muziekkeuze in de disco wordt hieraan aangepast.

Op vrijdagen krijgen we bezoek van een heel gevarieerd publiek van alle leeftijden.

Mogen ook alleenstaande mannen binnen?

Op zaterdag is de club enkel toegankelijk voor koppels. Op alle andere dagen mogen single mannen binnen. 

Single mannen , raadpleeg altijd eerst onze agenda om te weten of die avond dat je onze club wilt bezoeken, toegankelijk is voor single mannen.

Alleenstaande vrouwen zijn wel altijd welkom!

Schaadt zulk clubbezoek onze relatie niet?

Wanneer je met mensen praat, die geregeld een swingersclubs bezoeken, zal je horen dat hun relatie vaak versterkt is. Samen spannende fantasieën, nieuwe opwindingen of ervaringen beleven maakt de band tussen koppels alleen maar sterker.

Hier doe je alles per koppel, wat “niet-swingers'”vaak achter de rug van hun partner doen.

Wat als we bekenden tegenkomen?

Helemaal geen probleem! Jullie zitten op dat moment in dezelfde situatie en waarschijnlijk ook op dezelfde golflengte. Meestal worden deze bekenden nadien goede vrienden! Dit zijn zaken die je misschien wek eens kan voorhebben. Als je met een open mind beseft dat iedereen er is omwille van de zelfde redenen, eerlijk bent en laat zien dat het jou helemaal niet deert sta je heel sterk.

Safe Sex?

In al onze ero-ruimtes zijn gratis condooms en glijmiddel ter beschikking.

Is enkel kijken toegelaten?

Natuurlijk! Veel mensen zijn exhibitionisten. U doet hen er een groot plezier mee om naar hen te kijken!

En als de moment rijp is, en die zal er vast wel eens komen, zal je zelf toegekeken worden!

Waarom geen gastenboek

In het verleden hebben we ook een gastenboek gehad, maar omdat alle commentaren, goed of slecht, automatisch op onze gastenboek verscheen, werd dit platform ook veel gebruikt om persoonlijke vetes uit te vechten met andere klanten. En daar is een gastenboek niet voor gemaakt en hebben we dan ook besloten deze optie van onze website te verwijderen. Bij de meeste clubs worden de commentaren eerst gelezen en enkel de positieve reacties komen op de website terecht. Doe zelf maar eens een test en schrijf maar eens een slechte recensie, zal er niet op komen… Dus is de meeste gevallen is een gastenboek enkel een goed en soms “fake” nieuws show. Of indien je een commentaar plaats en hij verschijnt niet onmiddellijk op de site, kan je ook afleiden dat deze recensie ”gefilterd” wordt.