Over Ons

Nadat we actief deelnamen aan het clubleven van zeer diverse clubs in België en Europa, konden we ons een beeld vormen over de gestelde eisen van een goede, verzorgde erotische club. De eisen die wijzelf stellen beginnen bij een vriendelijk en warm onthaal maar ook gezelligheid, hygiëne en natuurlijk de erotische sfeer is voor ons van zeer groot belang.  

Volgens ons was er, zeker in deze streek, echt nood aan een grote, klasse volle club waar je op “topniveau” heerlijk kunt ontspannen en genieten van een erotisch avondje uit. Een club waar jij je onmiddellijk thuis zal voelen met alles er op en eraan.

Met dit alles in ons achterhoofd opende we onze club Eroxx. Bij de bouw, de indeling en de inrichting werd op het kleinste detail gelet.

En nu, na 13 jaar open te zijn , mogen we wel stellen dat Eroxx nog steeds garant staat voor kwaliteit en klasse op alle gebied .Ons steeds stijgend en tevreden ledenbestand is daar een levende bewijs van. Elke week zien we steeds nieuwe en terugkerende leden.

Voor ons moet een avondje “erotic clubbing” op en top af zijn: lekker en vers gemaakt eten, bereid door onze persoonlijke koks, bijpraten in de lounge-champagnebar, uit de bol gaan in het discogedeelte en last but not least je wildste dromen waarmaken in onze diverse, mooie, goed verzorgde en tot verbeeldingsprekende ero ruimtes. Je kan ook relaxen in onze infrarood sauna. In onze volledig vernieuwde tuin kan je tot rust komen op één van de vele loungezetels of ontspannen in de jacuzzi.