Dancefloor Classics By Daniel Bovie

Image <p>Beleef de wilde tachtig en negentig jaren met de bekendste dance hits van toen. DJ Daniel Bovie zal je verwennen met deze favoriete muziek van toen en de nodige “knuffel en actie “ momenten inlassen. Ga mee in dit muzikaal avontuur en laat je meedrijven op de beste beats van deze bekende Dj die jullie met de beste House, Dance en Trance classics zal overspoelen!!&nbsp;<br><br>Vergeet je beste dansschoenen niet en bereid je voor op een nacht vol plezier, dans en erotiek. Miss Deze ultieme dance party niet!!!!&nbsp;<br><br>&nbsp; &nbsp;Vandaag zullen onze koks, Ludo &amp; Marcel, jullie aangenaam verrassen met hun creaties, gegrild op de Ofyr BBQ aangevuld met een zeer uitgebreid buffet. Tot 22hr30 zal je kunnen genieten van al dit lekkers. De Pizza oven blijft de ganse avond open.</p>

Datum

 • START
  vrijdag 17 mei om 20:00u
 • EINDE
  zaterdag 18 mei om 03:00u

Inkom & Prijs

 • KOPPEL
  € 90.00
 • MAN
  € 120.00
 • VROUW
  € 30.00
 • T-GIRL
  € 30.00

Beleef de wilde tachtig en negentig jaren met de bekendste dance hits van toen. DJ Daniel Bovie zal je verwennen met deze favoriete muziek van toen en de nodige “knuffel en actie “ momenten inlassen. Ga mee in dit muzikaal avontuur en laat je meedrijven op de beste beats van deze bekende Dj die jullie met de beste House, Dance en Trance classics zal overspoelen!! 

Vergeet je beste dansschoenen niet en bereid je voor op een nacht vol plezier, dans en erotiek. Miss Deze ultieme dance party niet!!!! 

   Vandaag zullen onze koks, Ludo & Marcel, jullie aangenaam verrassen met hun creaties, gegrild op de Ofyr BBQ aangevuld met een zeer uitgebreid buffet. Tot 22hr30 zal je kunnen genieten van al dit lekkers. De Pizza oven blijft de ganse avond open.