Eroxx 12 Years/ 3 diamanten te winnen!!

Image <p>Eroxx wordt TWAALF jaar oud, en dat vieren we op zaterdag 25 mei met een &nbsp; “White &amp; Diamond Party" .<br>Bij binnenkomst wordt er aan elke vrouwelijke bezoekster een "speciaal" glas bubbels aangeboden. In elk van deze&nbsp; glazen zit een diamantje, of is het een namaak ?&nbsp;<br>Daarom kan je dit steentje laten controleren door een expert op echtheid.<br>DRIE van de aanwezige dames gaat naar huis met een ECHTE DIAMANT van 0.25 Karaat!! Dus zorg dat je er bij bent en maak kans op deze exclusieve prijs !<br>Dit wordt zeker één van de vetste party’s van het jaar. Diverse surprises voorzien .<br>Voor de fijnproevers zal er ook een luxebuffet staan gelijk op onze gekende DELUX party’s.<br>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Celebrate with us during this exclusive Black &amp; Diamond Party.<br>&nbsp;Special guest&nbsp; DJ’s, dus ambiance verzekerd&nbsp;<br>Dresscode, Casual White<br>Enkel koppels en single vrouwen toegelaten</p>

Datum

 • START
  zaterdag 25 mei om 19:00u
 • EINDE
  zondag 26 mei om 03:00u

Inkom & Prijs

 • KOPPEL
  € 130.00
 • VROUW
  € 50.00

Eroxx wordt TWAALF jaar oud, en dat vieren we op zaterdag 25 mei met een   “White & Diamond Party" .
Bij binnenkomst wordt er aan elke vrouwelijke bezoekster een "speciaal" glas bubbels aangeboden. In elk van deze  glazen zit een diamantje, of is het een namaak ? 
Daarom kan je dit steentje laten controleren door een expert op echtheid.
DRIE van de aanwezige dames gaat naar huis met een ECHTE DIAMANT van 0.25 Karaat!! Dus zorg dat je er bij bent en maak kans op deze exclusieve prijs !
Dit wordt zeker één van de vetste party’s van het jaar. Diverse surprises voorzien .
Voor de fijnproevers zal er ook een luxebuffet staan gelijk op onze gekende DELUX party’s.
             Celebrate with us during this exclusive Black & Diamond Party.
 Special guest  DJ’s, dus ambiance verzekerd 
Dresscode, Casual White
Enkel koppels en single vrouwen toegelaten