Dancefloor Classics By Daniel Bovie

Image <p>Beleef de wilde tachtig en negentig jaren met de bekendste dance hits van toen. DJ Daniel Bovie zal je verwennen met deze favoriete muziek van toen en de nodige “knuffel en actie “ momenten inlassen. Ga mee in dit muzikaal avontuur en laat je meedrijven op de beste beats van deze bekende Dj die jullie met de beste House, Dance en Trance classics zal overspoelen!!&nbsp;<br><br>Vergeet je beste dansschoenen niet en bereid je voor op een nacht vol plezier, dans en erotiek. Miss Deze ultieme dance party niet!!!!</p>

Datum

 • START
  zaterdag 13 april om 19:00u
 • EINDE
  zondag 14 april om 03:00u

Inkom & Prijs

 • KOPPEL
  € 130.00
 • VROUW
  € 50.00

Beleef de wilde tachtig en negentig jaren met de bekendste dance hits van toen. DJ Daniel Bovie zal je verwennen met deze favoriete muziek van toen en de nodige “knuffel en actie “ momenten inlassen. Ga mee in dit muzikaal avontuur en laat je meedrijven op de beste beats van deze bekende Dj die jullie met de beste House, Dance en Trance classics zal overspoelen!! 

Vergeet je beste dansschoenen niet en bereid je voor op een nacht vol plezier, dans en erotiek. Miss Deze ultieme dance party niet!!!!