Dancefloor Classics By DJ LDD

Image <p>&nbsp;Beleef de wilde tachtig en negentig jaren met de bekendste dance hits van toen. DJ LDD zal je verwennen met deze favoriete muziek van toen en de nodige rustige “knuffel” momenten inlassen. Een avond vol ambiance en erotiek, een avond om niet te missen !!!<br>Ga mee in dit muzikaal avontuur en laat je meedrijven op de beste beats van toen. Vergeet je beste dansschoenen niet, en bereid je voor op een nacht vol plezier, dans en erotiek .<br>Mis deze ultieme erotic dance party niet !!!!&nbsp;<br><br>&nbsp;Koppels, alsook single mannen en vrouwen zijn toegelaten op deze party.&nbsp;<br>&nbsp;Het uitgebreide buffet blijft tot 22hr30 geopend, daarna is er vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd nog een nachtbuffet met warme en koude hapjes.&nbsp;</p>

Datum

 • START
  vrijdag 19 april om 20:00u
 • EINDE
  zaterdag 20 april om 03:00u

Inkom & Prijs

 • KOPPEL
  € 90.00
 • MAN
  € 120.00
 • VROUW
  € 30.00
 • T-GIRL
  € 30.00

 Beleef de wilde tachtig en negentig jaren met de bekendste dance hits van toen. DJ LDD zal je verwennen met deze favoriete muziek van toen en de nodige rustige “knuffel” momenten inlassen. Een avond vol ambiance en erotiek, een avond om niet te missen !!!
Ga mee in dit muzikaal avontuur en laat je meedrijven op de beste beats van toen. Vergeet je beste dansschoenen niet, en bereid je voor op een nacht vol plezier, dans en erotiek .
Mis deze ultieme erotic dance party niet !!!! 

 Koppels, alsook single mannen en vrouwen zijn toegelaten op deze party. 
 Het uitgebreide buffet blijft tot 22hr30 geopend, daarna is er vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd nog een nachtbuffet met warme en koude hapjes.