Tequila Party on Friday

Image <p>&nbsp;Onze club zal op deze avond een “Tequile Island” worden, want je kan verschillende soorten en smaken propberen van dit lekker maar gevaarlijk drankje!&nbsp;<br>&nbsp;Ook aan het buffet zal je Mexicaanse gerechten vinden.<br>Mede door de opzwepende muziek en zal deze party ongetwijfeld uitdraaien tot een super vet en zwoele feestje. Zoals op elke vrijdag zijn er ook op deze party single mannen toegelaten wat een extra en spannende sfeer creëert. Dus koppels die het gezelschap van een extra man niet schuwen zullen zeker “voldaan” huiswaarts keren.<br>Echt een party om niet te missen&nbsp;<br>Prijs koppel is 90euro Prijs single mannen betalen 120€&nbsp;<br>Open vanaf 20hr tot 03hr.&nbsp;<br>&nbsp;Prijs omvat alle dranken en het gebruik van het buffet met warme en koude gerechten dat open blijft tot één uur voor sluitingstijd.<br><br></p>

Datum

 • START
  vrijdag 29 maart om 20:00u
 • EINDE
  zaterdag 30 maart om 03:00u

Inkom & Prijs

 • KOPPEL
  € 90.00
 • MAN
  € 120.00
 • VROUW
  € 30.00
 • T-GIRL
  € 30.00

 Onze club zal op deze avond een “Tequile Island” worden, want je kan verschillende soorten en smaken propberen van dit lekker maar gevaarlijk drankje! 
 Ook aan het buffet zal je Mexicaanse gerechten vinden.
Mede door de opzwepende muziek en zal deze party ongetwijfeld uitdraaien tot een super vet en zwoele feestje. Zoals op elke vrijdag zijn er ook op deze party single mannen toegelaten wat een extra en spannende sfeer creëert. Dus koppels die het gezelschap van een extra man niet schuwen zullen zeker “voldaan” huiswaarts keren.
Echt een party om niet te missen 
Prijs koppel is 90euro Prijs single mannen betalen 120€ 
Open vanaf 20hr tot 03hr. 
 Prijs omvat alle dranken en het gebruik van het buffet met warme en koude gerechten dat open blijft tot één uur voor sluitingstijd.