Welkom bij onze sexclub in België

Perfect voor beginners
Kom tot rust in de tuin
Middernacht snackbar

Zijn jullie als koppel op zoek naar een sexclub in België waar je volkomen jezelf kan zijn? Ontaard samen je seksuele verlangens bij Eroxx en deel jullie seksleven in alle comfort. In onze sexclub dragen we gezelligheid, hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel. Uiteraard is de erotische sfeer ook enorm belangrijk. We willen dat je je sexy en ontspannen voelt op onze erotische feestjes.

Erotieke club Eroxx in Balen

Ben je benieuwd of Club Eroxx iets voor jou is?

Neem contact op
Erotieke kamer

Ben je benieuwd wat Eroxx nog meer te bieden heeft?

Bel ons

Ons verhaal beïnvloedde onze sexclub in België

Dankzij onze eigen actieve swingers levensstijl, deden we ervaring op in sexclubs over heel België en Europa. Hierdoor ontdekten we wat voor ons belangrijk was en pasten we dit toe voor Eroxx, onze verzorgde erotische club. Het begint allemaal bij een comfortabele maar sexy sfeer. Ons doel was om een swingersclub met klasse op te bouwen waar je kan genieten van een erotische avond. Dankzij de sfeer en de all-in formule hopen we iedereen het gevoel te geven alsof ze thuis zijn.

Kwalitatieve seksfeesten voor seksueel nieuwsgierigen

Ben je als koppel reeds een tijdje op zoek naar een parenclub? Of zijn jullie geïnteresseerd in een gangbang? Ontaard al jullie stoutste dromen bij Eroxx. In al onze erotische ruimtes vind je gratis condooms en glijmiddel terug, zodat al jullie seksuele avonturen op een veilige manier plaatsvinden. Tijdens je bezoek kunnen onze erotische feestjes misschien wat overweldigend zijn. Onze tuin biedt een oase van rust aan tijdens onze seksfeesten. Trek jullie even terug door een dipje te nemen in de jacuzzi. Bekijk enkele foto’s van de club en ontdek zo of het voldoet aan jouw wensen en verwachtingen.

Vertrouw op onze discretie

Een sexclub is zoveel meer dan alleen seks, zeker bij onze parenclub in België. Even uit de bol gaan, sociaal contact en gelijkdenkenden ontmoeten. Ben je nieuw in de wereld van sexclubs? Een gouden tip die we meegeven: kies voor grotere clubs waar je meer in de massa verdwijnt, zodat je op je eigen tempo je seksuele verlangens kan ontdekken. Na negen jaar open te zijn, merken we dat de sexclub scène blijft groeien in België. Ons steeds uitbreidend ledenbestand bewijst dit. Elke week verwelkomen we met plezier zowel nieuwe als terugkerende gezichten. Geniet bij onze sexclub in België van een all-in formule: lekker eten en drinken terwijl we samen een feestje bouwen. Maak, als kers op de taart, van je wildste dromen realiteit in één van onze goed verzorgde erotische ruimtes. Kijk de openingsuren en -dagen na voor je een bezoek plant aan onze sexclub in Balen, België!